vrijdag, mei 05, 2006

Rijstpan met Zeevruchten

Met medewerking van de Fortis Tribune & Weightwatchers, Coolinary presents:

Fast Food for Fat Foodies:

5 minuten voorbereiding, 15 minuten bereiding en 5.5 punten


Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 theelepel olie, 4 eetlepels of 100 gr. basmatirijst, 1/2 ui, 130 gr. gemengde zeevruchten (mosselen, garnalen...) 2 tomaten, 2 theelepels tomatenpuree en 2 tomaten, 100 ml fruitsap (vers, zonder toegevoegde suiker, 1/2 theelepel kerriepoeder, pezo.

Bereiding: Pel het teentje knoflook, hak het fijn, pel de ui en snijd in ringen. Verhit de olie in een wok en bak de rijst gedurende 5 minuten zodat hij knapperig wordt. Voeg ui, knoflook en de zeevruchten toe en laat 5 minuten verder bakken. Snijd de tomaten in partjes , meng fruitsap met tomatenpuree en voeg dit alles bij de rijst. Kruiden met kerriepoeder en pezo... klaar.

Licht het aan Dan Brown of komt het cijfer 5, 2, net als de letter F hier veelvuldig voor.
Breek de code en u komt te weten dat dit een receptje is voor 1 persoon. Shit, verklapt.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...