dinsdag, februari 07, 2006

Koken voor Kotstudenten

Kliekjes, conserven, magnetron- en diepvriesmaaltijden… dat moet zo ongeveer het menu zijn van een kokstudent! Het is goedkoop, snel en komt in de buurt van lekkere maaltijd. Blijkbaar is dat al lang voldoende voor kotstudenten, die het ongetwijfeld te druk hebben met activiteiten die ergens het midden houden tussen studeren en café’s bezoeken! Ondanks de ware boom van kookprogramma’s op televisie blijkt er toch nog een grens te overschrijden om zelf een simpele maaltijd klaar te maken. En dan te weten dat dat koken ook een ontspannende en zelfs sociale aangelegenheid kan zijn, zelfs op kot.

Met enige trots kan Dinamo (zie ook Warande,Turnhout) u meedelen dat op woensdag 13 september (kruis dit al maar in jullie agenda aan studentjes) er een workshop/kookinitiatie “Koken voor Kotstudenten” wordt gegeven. Kostenplaatje is slechts 4.5 Euro + ingrediëntengeld. Lesgever van dienst, ondergetekende!


Aanraders, tips en favoriete kotmaaltijden welkom!!

3 opmerkingen:

.s zei

Hehe, you go boy!

Ik blijf een fan van die 'plastieken' hamburgers die je in nachtwinkels kan kopen om vervolgens na een nachtje stappen in de micro te zwieren. Maar dat kan je misschien moeilijk koken noemen...

Sarah zei

Bij mij ging het zo: 's maandags leftovers van thuis - op dinsdag pizza - op woensdag lasagna - op donderdag steevast frietjes met z'n allen!

Na een jaar (zonder vitaminen whatsoever ;) werd er al eens geëxperimenteerd met: nasigoreng van den aldi (met fluo erwten), tagliatelle-met-spinazie-in-room-en-spekblokjes en héél af en toe een wokkie.

Voeg daar nog de broodjes (voor 20 frank, astemblieft!) van de Leon bij en het menu was compleet!

En toch heb ik het overleefd, straf he?? :)

Anoniem zei

penne met gerookte zalm

ricotta-spinazie rolletjes met tomatensaus

spinazie - boursin - spekjes pasta

waren mijn toppers

ann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...