maandag, maart 14, 2016

Pizza Pocket


Een verhaaltje uit de wonderlijk waanzinnige wereld van Sid Frisjes is misschien de uitgelezen manier om opnieuw aan te knopen met het foodbloggen. Het was alweer een tijdje geleden, maar laten we daar vooral niet om treuren. Sid's back, en hij schrijft terug nog steeds over onzin.
 
Het moet ondertussen een jaar of twee geleden zijn dat ondergetekende alvorens een cocktailworkshop in de Absinthbar aan te vatten, samen met de genaamden Flap en Wedz in Da Giovanni belandde voor een snelle hap.
 
Groot was mijn verbazing toen één van mijn twee kompanen zijn laatste spie pizza in zijn borstzak deed verdwijnen onder het motto 'voor de honger die komt'. En die honger kwam er, meerbepaald tijdens de cocktailworkshop. Breed grijnzend diepte 'hij die in Antwerpen woont' zijn stuk pizza opnieuw op om dit zonder te verpinken te verorberen. Nooit eerder meegemaakt!
 
 Nu vraagt u zich ongetwijfeld af waarom deze anekdote net nu wordt opgerakeld? Wel, zo uitzonderlijk bleek de actie met de pizza en de borstzak niet te zijn. Getuige hiervan het hemd met de Pizza Pocket. Iemand weet waar zich aan te verwachten met Kerstmis.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...