woensdag, juni 10, 2015

Over Hot Dogs and Haute Dogs

Schuldige pleziertjes, het is iedereen gegund. Zo'n kleinigheidje waar je onmiddellijk gelukkig van wordt - al dan niet om te eten - dat moet je jezelf op regelmatige basis gunnen. Bij mij zijn dat Hot Dogs, al jaren fan van!
 
- Een citytrip naar New York? Dan nemen we met plezier de tijd om helemaal richting Coney Island af te zakken om een Hot Dog te eten bij Nathan's Famous. De Chili 'n Cheese Dog was nu niet direct een aanrader, maar Nathan's Famous blijft een instituut.
 
- Een bezoekje aan Ikea? Dan staat er na het winkelen enkel nog een Hog Dog en milkshake voor amper 1,75 € op m'n verlanglijstje.
 
- Best Kept Secret met zijn immer fenomenale food line-up? De truck van Brandt & Levie mag niet ontbreken op ons programma.
 
Niets dan liefde voor de Hot Dog - en bij uitbreiding ook worsten - wat in December vorig jaar resulteerde in het vage project 'WRST'. Eets waarbij worsten centraal staan. De eerste klus van WRST was een ode aan de Hot Dog waarbij de authentieke Amerikaanse Dog een bescheiden gourmet make-over kreeg. Een schot in de roos, met Kevin Bacon en Bicky Minaj als absolute best sellers.
 
WRST presents - Celebrity Gourmet Hot Dogs
 
 
Onder het motto 'ik had een gevoel dat Hot Dogs de nieuwste hype gingen worden'  besloot ons aller Jeroen Meus dat België rijp was voor 's lands eerste Hot Dog restaurant. Nu dacht ik dat we dat met Hop Dog in Brussel al enkele jaren hadden maar dat terzijde.
 
Haute Dogs als het nieuwe cool! Aangepaste worsten, wisselende toppings en fancy broodjes, dat niemand anders daar is op gekomen. Zetten de puntjes op de i, de vrienden van Food Republic. Hun Hot Dog Style Guide is een redelijk accurate staalkaart van de Hot Dog in al zijn gedaantes. Veertig verschillende Hot Dogs uit evenveel wiselende regio's.
 
The Ultimate Hot Dog Style Guide by Food Republic

Nee, laat die hype hier maar losbarsten, mij hoor je niet klagen. Maar kunnen we in de tussentijd een Hot Dog niet gewoon een Hot Dog blijven noemen?

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...