dinsdag, juni 30, 2015

Flemish Food Bash n° 2

Er moet iets in dat Noordzeewater zitten. Amper een week na het gezapige 'A l'Ostendaise' staat er op 5 juli aan't zeetje - meerbepaald in Oostduinkerke - Flemish Food Bash op het programma. Niet zomaar een culinair event met een aanzienlijke dosis rock 'n roll. Nee, dankzij een knaller van een affiche met daarop niets dan ronkende namen mag Flemish Food Bash zich bij voorbaat reeds het feestje van het jaar noemen. 
 
Mijn advies? Gaan! Al was het maar om mij achteraf in te wrijven wat ik gemist heb. Ondergetekende tekent namelijk persoonlijk present in Kreta om de lokale economie terug aan te zwengelen. Iemand moet het doen. En eerlijk, ik heb meer dan een klein beetje gevloekt toen bleek dat ik niet van de partij kon zijn.


Staan op mijn imaginaire 'ach was ik maar aanwezig lijstje'Marian Beke van Nightjar, de immer charismatische Remy Savage - een naam voor een worstelaar als je het mij vraagt - van Little Red Door, Gobo Hansen van Ruby, Brandt & Levie, Edwin Klaasen, Hidde de Brabander... en dan zijn er natuurlijk nog al die lokale helden.
 
Kortom, er is maar één reden om niet aanwezig te zijn en dat is een verblijf in het buitenland. Ik kijk bij deze reikhalzend uit naar n°3.

1 opmerking:

Claudia zei

Ik rijd net die dag met Annelies (Lepeltje Lekkers), Julie (Hapjesprincess) en Ineke (Pure Ineke) richting Almere/Nederland om foodfotografie-workshop te volgen bij Simone van Simone's Kitchen. Hadden we dat op voorhand geweten... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...