dinsdag, februari 18, 2014

Food Film Festival - Amsterdam

Op 9, 10 en 11 mei kan je in Amsterdamse terecht voor de vierde editie van het Food Film Festival. Niet meer in Studio/K, die is ondertussen te klein geworden voor dit event, maar wel in de Westergasfabriek waar je enkele weken later ook voor het weekend van de rollende keukens terecht kunt. Twee culinaire hoogmissen in één maand en dat op dezelfde locatie, iets om naar uit te kijken.
 
Ben je gebeten door eten, dan is het Food Film Festival - FFF voor de vrienden - ongetwijfeld iets voor jou. Kortfilms, spraakmakende documentaires en ontroerende speelfilms met eten in een glansrol, het komt er allemaal aan bod. Dat en meer. Veel meer!
 
Food Film Festival - Westergasfabriek - Amsterdam

Zo is er niet alleen het 'Food Film Festival Restaurant' dat aangevuurd wordt door chef Joris Bijdendijk van het met een ster bekroonde restaurant Bridges, maar zal er ook heerlijk te bikken zijn bij een rits foodtrucks. In het restaurant wordt alvast gewerkt volgens de principes van Slow Food. Duurzame producten van lokale producenten en dit volgens het seizoen met andere woorden.
 
Voor de liefhebbers zijn er workshops voorzien waarin je niet alleen je ogen volop de kost kunt geven maar ook zelf de handen uit de mouwen mag steken. Onder supervisie van een vakman natuurlijk, dat spreekt! Proeven, kijken en koken staat er centraal, geen wonder dat deze workshops zeer geliefd zijn. Film- en foodliefhebbers weten waarheen!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...