vrijdag, maart 15, 2013

Ondertussen in de home bar ...

Don't get drunk, get awesome! Je mag dat interpreteren zoals je wil, bij 'the Home Bar' wil dat toch vooral zeggen dat we leuke dingen doen waar alcoholische dranken aan te pas komen. We, inderdaad, want op mijn eentje proeverijen doen of cocktails drinken, dat is toch een beetje zielig. In goed gezelschap smaakt alles beter.

Een gintasting bij Miraflor, één van mijn vaste aan-huis-leveranciers, dat stond een tijdje geleden reeds op het programma. Flap - die met zijn Tiki Mugs - was meer dan bereid daar een vrije zondagmiddag aan op te offeren. Goed gezelschap, dolle pret en vooral... lekkere dingen geproefd. Meer daarover lees je via deze link op Tales from the Home Bar.

Miraflor gintasting

Diezelfde gintasting was het decor om nieuwe vrienden te maken. Wat dacht u van legendarisch pornoacteur Ron Jeremy. Of liever, de naar hem vernoemde Ron de Jeremy. Met zijn 'long smooth taste' een instant favoriet in de Home Bar, waarop één van de barbuddies erop wees dat enige gelijkenissen met Eppo Janssen niet van de poes zijn. Dat moet van een kebabbezoek in 2006 geleden zijn dat ik nog een dubbelganger van hem gespot heb. Meer over de rum via deze link op Tales from the Home Bar.

Ron de Jeremy

Drank in huis, allemaal goed en wel, maar ook fruit eten hè jongen. Dat eten is er deze week niet van gekomen, maar ik heb wel fruit gedronken. Telt ook als je het mij vraagt. Nooit gedacht dat bloedappelsienen het zo goed met gin zouden vinden. Wat blijkt? Die hebben samen in de kleuterschool gezeten en zijn beste vriendjes. Het receptje voor onderstaande cocktail kan je via deze link terugvinden op Tales from the Home Bar.

Cocktail: Gin, bloedappelsien...

Kijk eens aan. Dat zou genoeg leesvoer en drinkideetjes voor het komende weekend moeten zijn. Maak er iets moois van. Volgende week, meer van dit!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...