woensdag, december 19, 2012

Site van het jaar 2012, het verdict!

Gisteren naar de Gentse Handelsbeurs afgezakt waar de uitreiking van de Clickx Site van het Jaar 2012 op het programma stond. Coolinary was genomineerd in de categorie 'Culinair' en we moeten daar niet onnozel om doen, ergens hoop je wel een beetje op een goed resultaat. Dat ik het merendeel van de genomineerden binnen 'mijn categorie' ondertussen foodievriendjes mag noemen betekent direct ook dat de titel site van het jaar altijd in goede handen terecht zou komen. Over tot de orde van de dag dan maar. Gratis pintjes drinken in het gezelschap van enkele van die foodievriendjes, Iris en Thomas.

Tweede plaats: Always the bridesmaid, never the bride!

Terwijl vriendin nog even de toiletten opzocht voor een snelle sanitaire stop stak presentator van dienst Kevin Major tot onze verbazing direct van wal met de podiumplaatsen binnen de categorie culinair. De derde plaats, die was alvast weggelegd voor De Groene Prinses. "Dames en heren, op de tweede plaats staat  een foodblog met als ondertitel - ik verzin dit niet - ... may the forks be with you!" aldus Major. Een tweede plaats voor Coolinary dus. Netjes! En het werd nog plezanter in ons gezelschap want Thomas van Filet Pur - voor de gelegenheid gewoon Sander - schoot de hoofdvogel af. Gefeliciteerd!

Prijzen krijg je niet zomaar, die verdien of verduister je!

Leuk gezelschap, gratis drinken... een fijne avond met andere woorden. Ik mocht dan misschien niet met zo'n blinkende 'plak' huiswaarts keren, zo'n ronduit mooie 'culinaire kerstbal' kon tellen als troostprijs. Of was het niet de bedoeling dat ik die uit de boom viste? In ieder geval, bedankt voor alle stemmen iedereen!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...