woensdag, mei 09, 2012

Wagner Pizza - You share it, we Pizza Party it!

Er zat vandaag gewoon een pizza van Wagner in de brievenbus, maak dat mee! Meevallertje ook want vriendin bleek niet thuis en iets te eten was er evenmin. Maar euh, die doos, was die nu niet een heel klein beetje aan de kleine kant? En echt veel woog ze nu ook niet echt! Toch maar eerst geopend die doos alvorens een vreugdedans in te zetten. 

Wagner Pizza Press Kit

Geen pizza dus - het is te zeggen, een tegoedbon, dus eigenlijk toch weer wel - maar een aankondiging voor de Wagner Pizza Parties die wekelijk te winnen zijn op 'tinternet'. Zodra je iets online deelt, hetzij via Facebook, Twitter, Foursquare of Instagram, dan kan het zijn dat het genoemde pizzabedrijf dat beloont met een feestje. Inschrijven op Wagner, liken, delen en met een gelukje een pizzafeestje in ontvangst nemen. Easy as pizzapie!

Nog even terug over die presskit, hoe cool is die niet? Pizzadoosje, cd'tje als pizza en een geanimeerde DJ die verdacht veel op goede vriend DJ Casablanca lijkt. Straf!

Wagner Pizza Press Kit Cool!

Om hun pizza parties een beetje kracht bij te zetten zijn de doosjes een beetje gepimpt. Een cartoontje hier, een fotootje daar, het ene al wat leuker dan de andere. Ik was ze even aan het doornemen en bij de 'Piccolinis Prosciutto' moest ik toch even slikken. Die alien met zijn futuristisch schietgeweer - of althans die kerel daarin - die lijkt gewoon als twee druppels water op mezelf. Freaky! Die alien, niet ik.

Wagner Pizza ft Sid Frisjes zo lijkt het!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...