woensdag, maart 21, 2012

Simpelweg bedankt!

Weet je nog, die wedstrijd van Choco Jacques waarvoor er cupcakes gemaakt diende te worden? Die wedstrijd met een workshop met de patissier van het legendarische Comme Chez Soi als inzet. Die wedstrijd waarvoor ik jullie tegen wil en dank heb lastig gevallen opdat jullie toch maar op mijn 'Zwarte Woud cupcake' zouden  stemmen... Wel, ik heb die jandorie gewonnen!

Het zag er in eerste instantie nochtans niet schitterend uit. Wat stemmen betreft bleef ik steken op een vierde plaats, en de cupcake interpretatie van medekandidaat Philou zag er ronduit verbluffend uit. Als er eentje door de professionele jury zou worden uitgekozen, dan zou het ongetwijfeld die van hem zijn.

Van alle inzendingen werden diegenen met de 5 meeste stemmen weerhouden, zijnde Salima, Nawal, Philou, Emmanuelle en mezelve. Er zou één Waalse en één Vlaamse kandidaat gekozen worden en kijk eens aan... ik was zowaar de enige Vlaamse kandidaat van de vijf. Ondanks mijn derde plaats val ik dus gewoon in de prijzen. Hoera! En chef Lionel Rigolet gaf mijn cupcake de op één na hoogste punten, toch ook het vermelden waard.


Comme Chez Soi

Dit is 'em dus, de gevel van restaurant Comme Chez Soi, waarachter reeds decennialang culinaire geschiedenis wordt geschreven. En door die door mag ik dra passeren. Geweldig! Echt waar, iedereen die gestemd heeft, en niet in het minst zij die meermaals de moeite namen om even wat tijd voor mij uit te trekken, merci!

Verslag volgt, dat kan je wel raden!

5 opmerkingen:

Skaroline zei

He does it again :)
Sjiek gedaan, geniet ervan en proficiat!

Nele P. zei

Veel plezier! En heel graag gedaan!

Doornroosje zei

Dik verdiend, proficiat!

Anoniem zei

Dank ook aan de Stedelijke Handelsschool, en meer bepaald aan de leerlingen van 7 kantoor en 6 publiciteit! :-)

Meester Joris

Sid Frisjes zei

Hahaha, merci!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...