vrijdag, maart 30, 2012

Groeten uit Turnhout - De Weerelt

Het zou niet mooi zijn, heel het land rondrijden voor een lekkere maaltijd om daar uitvoerig over te berichten,  en vervolgens mijn eigen stad over het hoofd te zien. En dat dan nog in een feestjaar zoals Turnhout 2012, waarin we de de culturele hoofdstad van Vlaanderen zijn.

Omdat gastronomie ook cultuur is krijgt u de rest van het jaar foto's uit verschillende etablissementen uit het Turnhoutse en dit onder het motto 'Groeten uit Turnhout'. Een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessertje of een hapje, maar nooit het hele plaatje. Dat moet u hier zelf komen ontdekken!

Mag de spits afbijten, De Weerelt uit de Warandestraat. Ontbijten, brunchen, lunchen of dineren, het kan er allemaal. Geen paniek, er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de brasserie- en de restaurantkaart, maar wel steeds met de kwaliteit van de producten in gedachten. Bij mooi weer valt er te genieten van de zon op hun knusse terras en de zaak is de trotse bezitter van de allereerste stripmuur in Turnhout. Maak er een dagje van en spring tijdens één van de shiften binnen voor iets lekkers.

Gerookte paling, gerookte ganzenlever, asperges, croutons ...

Moet ik nog zeggen dat mijn voorgerecht, een fijn gepresenteerde creatie met gerookte paling, krullen gerookte ganzenlever, groene asperges, truffel en croutons me zeer gesmaakt heeft?

De Weerelt
Warandestraat 17 - 19
2300 Turnhout
014/72 48 65
info@deweerlt.be

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...