zaterdag, januari 28, 2012

Bedrijfsfeestje & Turnhoutse Troefkes

Booya, de 800ste post! Sinds ik met Coolinary begonnen ben - een goeie 7 jaar geleden was dat ook al weer - heb in regelmatig de vraag gekregen of dit mijn vaste job was. Een beetje schrijven over eten, I wish! Nee, tijdens de kantooruren 'doe ik iets in de financiële sector' en gisteren was het  onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Voor de gelegenheid kregen we zo'n 50 nieuwe collega's uit het Leuvense over de vloer. Iets met een overname in de sector, je ken dat. 

Bedrijfsfeestjes, dat betekent natuurlijk een speech, een overvloed aan drankjes en hapjes, en ondergetekende die dienst doet als 'nonkel kodak'. En taart, er was ook taart!

Taartje

Er werd ook nog een quiz gehouden, kwestie van de Leuvense collega's een beetje te leren kennen. Met vragen zoals 'welk Leuvens restaurant staat het hoogst genoteerd in Gault Millau?', 'hoeveel jaar bestaat Turnhout in 2012?'  en iets met een nummer van Guns n' Roses mag het zelfs niet verbazen dat mijn team de quiz won.

De kus van de directrice is er eentje voor altijd, de bon van Oil & Vinegar werd vandaag al ingeruild voor iets culinair. Zo heb ik wel iets met gietijzer, zowel in de keuken als op de barbecue. De keuze was dan ook snel gemaakt toen ik de 'Sizzle Plate' in de gaten kreeg. Multifunctionele gietijzeren pan, afneembaar handvat en een houten presentatieblad... een koopje!

Sizzle Plate

Er ging trouwens niemand met lege handen naar huis. Turnhoutse Troefkes à volonté. Lang niet slecht die koekjes, om niet te zeggen dat ze naar meer smaken. Straf dat er trouwens 800 posts voor nodig waren vooraleer deze lekkernij van Chocolatier Pas uit de speelkaartenstad aan bod kwam.

Turnhoutse Troefkes

3 opmerkingen:

ken zei

en hoe was de receptie? want ik mocht ze niet doen dit jaar!

Sid Frisjes zei

Aah, in orde hoor. Pintjes, hapjes, frietjes, taart... ik ben snel content hoor.

Ruth zei

Mmm, chocolade van Pas, de beste in de hele Kempen! Zelfs mijn moeder zet de pralines elk jaar op haar kerst-wishlist. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...