donderdag, december 22, 2011

Potentiële kerstcadeaus


Pakjestijd, allemaal goed en wel, maar wie wat te kopen? En wat moet het in hemelsnaam kosten? Kaartjetrek dan maar, een beetje ‘Secret Santa’, maar dan niet met onbekende mensen. Ideaal voor de feestdagen, de ‘Coolinary kookboeken tip’. Eentje voor 10 €, eentje voor 20 €, en eentje voor 25 €. Als dat de meeste lijstjes niet dekt weet ik het ook niet meer.

In het segment voor 10 €: ‘Soep in 30 minuten’ van Anna Decock, Standaard Uitgeverij.

Ten huize Coolinary wordt er elke dag verse soep gegeten. Elke dag! Het ontlokte een ex-collega van vriendin de prachtige uitspraak “Een dag zonder soep is een verloren dag”. Winter of zomer, soep is van alle tijden! Een flinke kom dampende maaltijdsoep of verfijnd als aperitiefhapje. Soep is veelzijdig, lekker, en supergezond. De ideale manier trouwens om je kroost groenten te leren eten. Voor een luttele 9,95 € - net binnen het budget dus – kan ook jij je binnen een half uurtje te goed doen aan een smakelijk vitaminebommetje.


Soep in 30 minuten

In het segment voor 20 €: ‘Feestelijke Cakepops’ van De Koekjesfee, Standaard Uitgeverij

Niets zo hot als bakken dezer dagen. De oven misschien, maar dan heb je het zowat gehad. Na allerhande bakboeken over koekjes, cupcakes, taarten en ‘whoopie pies’, weet ‘De Koekjesfee’ – hoe geweldig is het om met zo’n naam door het leven te mogen gaan - opnieuw te verrassen met haar ‘Feestelijke Cakepops’. Het boek komt met een handleiding, want ‘Cakepops’, versierde cakeballetjes, blijken uitermate verslavend te zijn. Om te eten maar ook om te maken. Ideaal om samen met de kinderen aan de slag te gaan, maar klassevol genoeg om na een exquis diner bij de koffie te presenteren. Uren plezier voor slechts 19,95 €. Reken uit uw voordeel!


Feestelijke cakepops

In het segment voor 25 €: ‘Comfortfood’ van Janneke Vreugdenhill, Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Het weer, de crisis, slecht nieuws… je zou voor minder een tikkeltje down worden. Niets zo effectief om een opkomend gevoel van neerslachtigheid te lijf te gaan als een portie comfortfood. En dan heeft culinaire journaliste Janneke Vreugdenhil het niet over de obligatoire pot ijscrème die er op televisie wordt bijgehaald. 124 van haar allercomfortabelste recepten komen aan bod die je in no time het druilerige weer, slecht nieuws of de financiële crisis doen vergeten. En wees eerlijk, die 24,95 € ga je niet in je portefeuille voelen, wel?


Comfordfood


1 opmerking:

Sarah zei

leuke rubriek!
misschien ook met prijzencategorieën voor keukenmateriaal ofzo doen?
Intussen heb ik wel al mijn cadeaus maar misschien voor volgend jaar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...