donderdag, december 29, 2011

Farfalle Di Rupo


Politiek, dat bedrijven we hier niet op Coolinary. Voor je het weet krijg je  van die rare snuiters op je dak en puilt je mailbox uit van de haatmails. Nee bedankt! Maar als die flukse frietvreter van een Bart De Wever onze eigenste Elio Di Rupo op nationale televisie schoorvoetend durft uitroepen tot ‘man van het jaar’, wel dan volgen wij hier ten kantore Coolinary met alle plezier. Gedaan met die ellenlange beschamende regeringsvorming. Gedaan met het eindeloze rijtje formateurs, informateurs, verkenners en dies meer. Lang leve het strikje! Farfalle!

Strikjespasta

Strikjespasta dus. Niets beter om onze andersgeaarde eerste minister – met Italiaanse roots nota bene – culinair te eren. De tijden zijn allesbehalve gunstig, ik weet het, maar toch het allerbeste toegewenst. Een probleemloze looptijd van je regering, een goede gezondheid,...  die dingen.

Strikjespasta

Liefhebbers van strikjespasta en novelty strikjes kunnen op volgende site terecht. Het mag niet verbazen dat dit productje zijn oorsprong ergens in het oosten vindt, de regio bij uitstek voor goedkoop gemaakte toestanden die niemand echt nodig heeft.

Strikjespasta

Mijn kennis van Aziatische talen beperkt zich jammer genoeg tot de 48 nummertjes op de menukaart van de lokale afhaalchinees, maar laat de taalbarrière je vooral niet tegenhouden om zelf een bestelling te wagen. Met een gelukje zitten er zo rond Chinees Nieuwjaar leuke strikjes in de bus. In vijf verschillende kleuren nog wel.

Strikjespasta

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...