donderdag, maart 31, 2011

Geluk zit soms in een klein koekje!

Tijdens het winkelen, mag ik met veel plezier kijken naar de dozen van Jules Destrooper. In de rekken zijn er namelijk maar weinig producten terug te vinden, waarvan de verpakking zo mooi vormgegeven is. Dat de koekjes overheerlijk zijn, is een dubbele meevaller.


Tegenwoordig kan je een bevriende liefhebber van koekjes (en mooie verpakkingen) een ‘Jules Destrooper Vivabox’ cadeau doen, en dat naar aanleiding van de 125ste verjaardag van de koekjesproducent. Het smakelijke kleinood zelf houden is uiteraard ook een wel te overwegen optie. Voor een luttele 24,95 euro krijg je uiteraard lekkere koekjes, maar ook een uniek retroblik, twee exclusieve porseleinen kopjes en schoteltjes, een kunstboek, en als kers op de taart, een uitnodiging voor twee personen voor een bezoekje aan het deze zomer te openen bezoekerscentrum in Lo.

Voor wie het wat meer mag zijn, misschien eens surfen naar de homepage van Destrooper, want er valt een appartement aan de Belgische kust, en tal van andere prijzen te winnen. Toch ook eens een poging wagen!

1 opmerking:

Sarah zei

Ja lap allez, dan moeten wij al niet meer meedoen met die wedstrijd he, als gij die al gaat winnen, tss.

Maar die Vivabox is wel tof!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...