woensdag, januari 19, 2011

The Cube by Electrolux

Het is niet altijd makkelijk om in deze moderne tijden jezelf als pakweg electro-merk - en bij uitbreiding je producten - eens aardig in de kijker te werken. Hier bij coolinary prijzen we ons natuurlijk gelukkig dat er geen gouden regel bestaat die zegt dat het altijd gemakkelijk moet zijn. Moeilijk mag ook, en in het geval van Electrolux kunnen we dat alleen maar toejuichen. Wat was ik maar al te graag bij de brainstormsessie aanwezig geweest toen het idee van een pop-up restaurant werd voorgesteld. Waarna het creatieve team helemaal loos ging om het concept uit te werken tot volgend staaltje ongelofelijke cool! Drumgeroffel… ‘The Cube by Electrolux’.



Vrijdag 25 maart is het D-Day en opent het rondreizende restaurant ‘the Cube by Electrolux’, in primeur voor België, de deuren. Het pop-up restaurant zal zich tot eind juni in Brussel bevinden en wel bovenop de triomfboog van het Jubelpark. Om van een exclusieve locatie te spreken. Gerenommeerde chefs als Bart de Poorter van De Pastorale** in Reet, en Sang Hoon Degeimbre van L’air du Temps** in Noville-sur-Mehaigne, zullen beiden een maand lang achter het fornuis staan en elke week een nieuwe menu verzorgen. Gezien de exclusieve aard van dit tijdelijke restaurant dat slechts 18 couverts telt, kan de ruimte ook afgehuurd kunnen worden. Na Brussel reist ‘The Cube by Electrolux’ verder naar ondermeer Stockholm, Moskou en Zürich. Geïnteresseerden met een ruime beurs (150 € voor de lunch, 200 € voor een diner) kunnen vanaf 25 online reserveren via Electrolux.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...