maandag, februari 01, 2010

De drooglegging van februari

Impulsief doch geniepig dat ik ben heb ik februari, de kortste maand van het jaar, uitgekozen om geen alcohol te drinken. Niet dat ik aan de fles zit, maar in januari werd er wel behoorlijk gefeest. En dat ging wel eens gepaard met een zekere alcoholconsumptie en ook met plakijzerij. Welk feestje dan ook, wij zijn altijd laatst weg.

De weekends van februari mogen dan al volgepropt zijn met optredens en feestjes, met een pintje zult u mij niet zien. En dankzij dit korte stukje mag ik me zeker aan een fikse controle verwachten maar daar heb ik niet de minste schrik van. Noch pintjes, noch Karmeliet dus en de liefhebber mag er direct een weddenschap aan vast koppelen indien gewenst. Ik sta er alvast open voor.

Eén uitzondering, we zitten nog steeds in België, maak ik voor volgend zondag/maandag. De mogelijkheid bestaat namelijk dat er maandag op het prestigieuze ‘The Flemish Primitives'
wel eens een lekker drankje geserveerd kan worden. Om nog maar te zwijgen van het speciale pre-event dinner op zondag waar ik ook aanwezig zal zijn. Iets in mij zegt me namelijk dat de creaties van Peter Goossens, Roger van Damme en Dominique Persoone zich niet zomaar zullen laten begeleiden door een makke cola. En wie ben ik dan weer om de autoriteit van deze heren in vraag te stellen?

9 opmerkingen:

noskos zei

Waarom zou je je zelf op zo'n manier straffen ;-)

charlotte zei

geniet er in ieder geval van en hopelijk zie ik je daar maandag eens.

saartje zei

Hé, ik ken er nog die februari 'vasten'. Al gebruiken zij wel de reden: omdat het de korste maand is... Succes!

Sid Frisjes zei

Kijk eens aan, Saartje is terug. Ik begon me bijna zorgen te maken.

Sarah zei

Amai, ik ben curieus :-))

Sid Frisjes zei

Waarom Sarah? Dit lukt echt met 2 vingers in de neus hoor. OK, I like to party hardy... maar ik ben gezegend met een meer dan gezonde dosis karakter dus dit is een eitje. Als het niet is teken ik speciaal voor jou bij de AA :-)

Sid Frisjes zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

En, hoe vond je The FP?
Was mijn eerste keer ... en had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Zeker qua organisatie...

Fer

Sid Frisjes zei

Ik vond het toch behoorlijk indrukwekkend moet ik zetten. In een dergelijke organisatie kan het niet anders dan dat er al eens iets niet naar behoren loopt. Daarvoor dient dan ook de mantel der liefde, niet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...