vrijdag, januari 22, 2010

Barcelona in de zomer


Deze zomer ga ik normaal gezien naar Barcelona. De mama wordt 60 jaar, gaat met pensioen en wil met de kroost op vakantie. Reden genoeg om te vieren en, gezien ik er al een keer of 8 geweest ben mag ik de bende op sleeptouw nemen. Fietsen, wandelen, eten, drinken… ik heb er nu al zin in. Mei, september, juni, november… allemaal maanden dat ik er al geweest ben maar nog niet in de zomervakantie. Ik durf zo gokken dat het er pokkewarm gaat zijn. Dat heb je dan als er een schooljuf bij is natuurlijk, dat je je aan schoolvakanties moet houden.

Gisteren heb ik trouwens ook een reservatieaanvraag voor El Bulli verstuurd. Met een gelukje zak ik dit jaar dus 2 keer af naar de zon. Het zou mooi zijn. Wie weet wijzen ze me wel een tafeltje toe buiten het vakantieseizoen, door de week ofzo. Dan moet ik op zoek naar een dispartner want vriendin kan zich dan onmogelijk vrij maken. Misschien een ideetje voor een ‘coolinary’ wedstrijd.

3 opmerkingen:

Saskia zei

Barcelona in de zomervakantie valt best mee hoor! Ik ben er al 2 keer tijdens de zomermaanden geweest en het is goed te doen van warmte. Je zit aan de zee, dus dat scheelt al wat. Ik zou meer bang zijn van de massa's toeristen dan van het weer als ik jou was... Maar aangezien je er al een paar keer geweest bent, weet je ook die wel te ontwijken ;). Geniet ervan!

Sid Frisjes zei

Kijk, dat was ik ook nog aan het denken... de hitte valt, gezien je aan zee zit en er voldoende steegjes zijn makkelijk te ontwijken. Nu die rottoeristen nog :-)

Unknown zei

het antwoord op de vraag 'dispartner in de week bij El Bulli' kan ik je zo geven :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...