donderdag, juli 30, 2009

Barbecue in het bos

Afgelopen zondagmiddag aan een paviljoen in de Hoge Rielen op een verrassingsfeestje gaan barbecueën. Evi, wordt volgende maand 30 en dat werd alvast gepast gevierd. Zo’n 70 personen, waaronder een stuk of 15 klein mannen, konden een vleesje of een visje van de grill wel smaken. Een stralend zonnetje, leuk gezelschap en koude pintjes… meer heeft een geslaagde barbecue niet nodig.

Diepgevroren curryworsten op de grill voor de kleinsten? Dat bleek wonderwel zonder problemen te lukken. Kregen vervolgens ook een plaatsje op onze gloeiende barbecueroosters: kippenbilletjes, kippenfilets, chipolata’s, zalmpakketjes, dikke worsten, scampibrochettes, paprika’s, biefstukken, papillotjes van witte vis, gemarineerde kipfilets. Een pak vis en vlees met andere woorden en dat op het feestje van een vegetariër.

Het was op zijn minst een leuke namiddag en vooral ook een goede voorbereiding voor het BK Barbecue op 30 augustus. Had ik al gezegd dat er nog plaats was in de bus? En nu het toch terug over dat BK bezig zijn... Gisterenavond samen met Rob den bakker/wijnhandelaar een beetje met paling aan het klooien geweest. Op het einde van de rit hadden we gerookte paling, gestoomde paling, palingmousse, gebakken paling en paling in't groen. Paling overload noemen ze zoiets. Volgende keer gaan we ze ook echt grillen op de Q.

1 opmerking:

saartje zei

Wij ook lekker gebbq'd nu zondag... al gooide het weer wel wat roet in het eten :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...