donderdag, juni 11, 2009

Q-Linaria, proefavond + businschrijving


Moest er nog iemand aan twijfelen... wij nemen onze deelname aan het Belgisch Kampioenschap Barbecue op 30 augustus 2009 in Torhout wel degelijk serieus. Zo is het bijvoorbeeld niet uitzonderlijk dat wij rond de middernachtklok nog aan het vergaderen zijn over kledij, hapjes, opgelegde gerechten, sponsors, barbecues, proefavonden, ... er komt wat bij kijken!

Sponsors zoeken blijkt bijvoorbeeld geen sinecure ten tijde van crisis maar we blijven volharden. In afwachting van het afronden van het sponsorluik staan we natuurlijk niet stil. Financieel komt er aardig wat bij kijken en geld in het laatje om het op 30 augustus waar te maken is meer dan welkom.

Direct de reden om op woensdag 24 juni in parochiezaal Meuletiende in Turnhout onze eerste 'Barbecue Proefavond' te organiseren. Proefavond mag je letterlijk nemen want terwijl wij 'proef'draaien kunt u proeven van verschillende hapjes en drankjes. Allen meer dan welkom.

Mensen die op 30 augustus graag mee naar het Belgisch Kampioenschap Barbecue afzakken hebben geluk. Barbecueteam Q-Linaria zal een bus voorzien voor meereizende supporters en lekkerbekken. Voor een luttele twaalf euro kan u de verplaatsing Turnhout - Torhout - Turnhout maken, zonder u zorgen te maken over eventuele alcoholcontroles. Q-Linaria zal een extraatje voorzien maar later meer daarover. Een volle bus zou geweldig zijn, maar uiteraard draaien wij onze hand niet om voor een bus meer of minder. Laat die inschrijvingen maar komen => Contact Yves Van De Ven, SidFrisjes@gmail.com voor verdere info.

Rest me voorlopig enkel nog Sarah van de Kaartenmakerij te bedanken voor de geweldig mooie flyer die ze gemaakt heeft.

1 opmerking:

Sarah zei

En dat is graag gedaan hoor! Zet die proefhapjes al maar klaar :)

Wat die sponsorships betreft, al gedacht aan bv. Tupperware of allerlei andere 'afgeleiden' van wat er bij barbecueën komt kijken? Ik kan wel eens met mijn zus gaan praten als je wil!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...