zaterdag, mei 09, 2009

't Nagerecht

Restaurant 't Gerecht in Turnhout is, deze keer samen met Fleur Délice uit Diest, weeral genomineerd in het VTM programma 'Mijn Restaurant'. Ondanks de progressie die ze maken behoren Chris en Wendy opnieuw tot de potentiële afvallers. Persoonlijk zie ik ze ook deze ronde overleven, maar je weet natuurlijk nooit. Wie weet gaan ze Leuven wel achterna? Telkens genomineerd, telkens gewonnen.

Turnhout kan je nog steeds sms-gewijs steunen door Turnhout te sms'en naar 6677.

Er is echter nog hoop moest Turnhout deze of volgende ronde niet overleven. Aandachtige kijkers zullen al wel gemerkt hebben dat ze een klassebak in de keuken hebben staan die prachtige dessertjes maakt. Waarom geen dessertenrestaurant openen? Hip in New York en Turnhout is de volgende logische stap niet? De zaak kan je dan 't Nagerecht noemen en zo teer je toch nog op het succes van het tv-programma. Als ik straks de Lotto win dan doe ik het, al was het maar om te lachen.

3 opmerkingen:

Sylvie zei

Arm 't Gerecht, ik had er medelijden mee op Arendonk zingt en swingt.

Mii zei

Ik ben alvast vóór! (Altijd als het om desserten gaat.) 't Nagerecht zou inderdaad een geschikte benaming zijn. Ik zou er toch eens langs fietsen, mochten Kris en Wendy eruit gestemd worden... Vanavond is 't weer zo ver!

Sid Frisjes zei

Toeval wil dat één van mijn spionnen gisterenavond voor de deur had post gevat. Omstreeks half twaalf kreeg ik een euforisch telefoontje dus daarmee zouden we genoeg moeten weten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...