donderdag, januari 08, 2009

In het nieuws...

* In Nigeria is sinds 1 januari het dragen van een helm verplicht bij het rijden op een brommer. Blijkt nu dat de politie verscheidene motards aan de kant heeft moeten zetten wegens niet in regel. Hun helm was namelijk niet meer of minder dan een uitgeholde pompoen.

* Geert Versnick, schepen in Gent en federaal volksvertegenwoordiger voor Open VLD, heeft het op restaurant aan de stok gekregen met Thomas "Story" Siffer. De VLD'er die het niet eens is met het rookverbod in restaurants, vond dat hij en zijn gevolg wel mochten roken en daar komt uiteraard hommeles van. Omdat hij niet van plan was te betalen voor zijn eigen verhaal schreef Siffer maar een lezersbrief naar Het Nieuwsblad.

* Nee, doe dan Benjamin Ahmed maar. De Brusselse hoteluitbater heeft, het barre winterweer indachtig, een vijftig slaapplaatsen ter beschikking gesteld voor daklozen. Respect.

4 opmerkingen:

Sarah zei

Hahaha, dat eerste! Maar eigenlijk is het ook wel schrijnend... een pompoen.. ocharme!

En wat je Bruggestukjes betreft: we want more!

Sid Frisjes zei

Ik zit hier al heel de week over foodpairing te vetellen aan geïnteresseerde collega's...

E. Stilker zei

Ja, ik wil ook meer over food pairing.

En over die politicus die denkt dat hij mag roken op restaurant. De lezersbrief van Story hoofdredacteur zal wel met een korrel zout te nemen zijn, maar zoals het oude gezegde luidt: "Waar rook is, is sigaret".

Anoniem zei

Ik kan uit eerste hand bevestigen dat het roken-op-restaurant-verhaal nog proper naverteld is in de lezersbrief, en dat de heer Versnick niet bepaald veel etiquette had, niet in zijn verbale taalgebruik, noch het non-verbale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...