donderdag, augustus 14, 2008

Verlengd weekend...

... en verdraaid geen idee wat er mee aan te vangen.

Op het werk probeer ik al ongeveer 4 weken 2 inboxen te beheren (collega's met verlof) en achteraf werk ik nog een halve shift door in het huis. Ok, ik kan de volgende vier dagen mijn nikkel nog wel staan afdraaien in het huis maar dan vrees ik dat ik volgende week helemaal niet meer te genieten ben. Mijn rug doet trouwens al meer dan een maand zeer, mijn handen weigeren ei zo na dienst bij het perforeren van een pak papier en de kniekes doen al langer niet echt meer wat er van ze verwacht wordt. Nope, 4 dagen bouwvakkeren zit er niet in.

Wat is er in godsnaam gebeurd met de wilde plannen. Een weekendje zee, lunchen of dineren in restaurant Oud Sluis (***), bezoekje aan Brugge... meer dan welkom zeg ik u.

Of toch maar Pukkelpop? Als je op het werk een T shirt van Bloc Party onder je hemd aan hebt kan je zaterdag maar beter naar Kiewit afzakken. Al had ik minstens even graag Cold War Kids, The Flaming Lips, The Ting Tings, Tim Vanhamel en The Breeders gezien. Toch maar drie dagen dan? Ik dacht het niet. 30 something heet zoiets zeker.

Maandag keukenshoppen, dat moet iets zijn om naar uit te kijken? Ik dacht het niet. Ik weet namelijk perfect wat ik wil. Een zwarte hoogglans Boretti van 1 meter breed, frytop, 4 kookvuren en twee ovens. 4040 €, alsjeblieft en mag ik hem nu meenemen. Inox ijskast (Siemens), Franke afwasbak, Novy dampkap en dan toch geen Quooker. Die dingen staan vast. Keukenshoppen wil in ons geval dus zeggen hier en daar een plan laten maken en daar vervolgens een uurtje of twee voor uittrekken per plaats. Pffft.

Maandagavond misschien toch maar eens met ware doodsverachting in de botsautootjes stappen op de foor in Turnhout. Kwestie van wat agressie af te laten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Is de aannemer al gestart met de werken?
Grtz, Joris

Ruben zei

Geen Quooker, dat verbaast me eigenlijk toch wel moet ik zeggen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...