vrijdag, juli 11, 2008

Overkoken

Yep, op een blog over koken mag je soms ook overkoken.

Het is erg gesteld met Fortis, geheel toevallig ook mijn broodheer. En dan heb ik het niet over de zaken die je in de krant leest, dat is voor ons medewerkers voorlopig nog de "ver-van-ons-bed-show". Laat ik het eens hebben over één van de zaken die het daglicht niet mogen zien, die de krant niet halen.

Woensdag heb ik met twee collega's zoetebekken een doos Haribo zure matten (extra zuur) met colasmaak gekocht. Goed voor 1.8 kg suiker ofte 150 stuks. Af en toe happen we zo een snoepje weg en collega's komen plots maar al te graag iets vragen. Deze ochtend merken we dat de inhoud van onze schatkist plots herleid is tot de helft. Onze tanden blijken nog intact dus zoveel hebben we vast en zeker niet gesnoept. Maar waar zijn al die zure matten plots naartoe?

Verdwijnt hier nog occasioneel van bureaus, uit lades of uit de koelkast: pralines, kauwgom, koeken,...

Niet dat ik van het beschuldigende type ben noch graag met een vingertje wijs maar de "floor managers" en "maintenance staff" die na ons de bureau bevolken staan vanaf vandaag op mijn zwarte lijst. Nèh.

2 opmerkingen:

spekvriend zei

Een regelrechte schande! En alle kranten zitten maar te mekkeren over regeringen die vallen etc, terwijl er blijkbaar écht nog wel grotere problemen zijn. In komkommertijden als deze zouden de voedseldiefstallen pertang op de voorpagina moeten staan. Sterkte nog.

Ruben zei

bij ons op het werk durft soms ook wel eens koek en snoep te verdwijnen buiten de kantooruren...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...