woensdag, juli 30, 2008

Oasis

Gisteren gemerkt dat de fruitjes in de Oasis-commercial een nieuw liedje hebben. Gedaan dus met aardbeien, perzikken, bananen en ananassen die op onnavolgbaar wijze op een deuntje (heubedahiebedahabedahoebedah hooooooo) een soort van regendans doen. Nu hebben ze een echte song gemaakt en weet je, ik wil fruitjes helemaal geen zeemzoeterig liedje horen zingen.

Gelukkig zijn er nog liedjes over eten die heel cool zijn.

* Raspberry Beret en Starfish & Coffee van Prince bijvoorbeeld. Deze nummers heeft de purperen dwerg ooit gebracht tijdens de Muppets Show en dat was mucho coolo.

* Sommige artiesten zijn zo onder de indruk van een welbepaald product dat ze er zelfs songs aan wijden. Zo heeft Bruce Springsteen (sorry, Tony Danza is de enige echte "the Boss") bijvoorbeeld een nummertje gemaakt over zijn favoriete smeerkaas.

* Marshall Mathers heeft zich dan weer genoemd naar snoepjes die smelten in de mond en niet in de hand. De Red Hot Chili Peppers zijn dan weer te vinden voor pikante pepers en het is vast geen raadsel waarom de Ijslandse Sucarcubes voor die naam kozen.

* Verder nog zeggen dat we ten kantore Coolinary Sweet Child of Lime (Guns n' Roses) een geweldig nummer vinden. Maar wat zijn jullie favoriete nummers over eten?

4 opmerkingen:

natsalie zei

lalalala. HEY!
Frieten met sala
en een kouwe pla
en nog een stukske chocola lalalala,
HEY!
Frieten met sala
en een kouwe pla
en nog een stukske chocola lalalala,
HEY!
Frieten met sala
....

Tine zei

Of:
Iene mé heps en iene mé kees ...

Sid Frisjes zei

Lap,

Te merken dat er deze week menig Chiro / scoutskamp uitgeregend is :-)

fokke zei

Chocolate Salty Balls - Chef (South Park)
Quiche Lorraine - The B-52's
Eat It - "Weird" Al Yankovic
Spam - Monty Python
Ice Ice Baby - Vanilla Ice
we are the championen? - burger king.
meat is delicious - the smiths

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...