maandag, mei 05, 2008

Shorties

Een weekje niets gepost wegens te goed weer, te hard de zolder geïsoleerd en te zeer in vakantiestemming. 't Zal wel mogen zeker.

* In Eindhoven afgelopen vrijdag chocoladechips gekocht (denk Pringles maar dan van chocolade). Ongeacht het van Belgische makelij is, is het zeker 20 jaar geleden dat ik dat nog in de winkel heb zien liggen. Lang leve Nederland.

* Ghislaine en Pieter, het gemediatiseerde relkoppel uit "Mijn Restaurant" ligt eruit. Ze leken het zelfs niet zo erg te vinden.

* In de Largo (Turnhout) mezelf weer geërgerd aan de verschrikkelijke bediening. Dat je die ansjovis en foccacia met je handen moet eten tot daar aan toe maar zorg dan wel voor een servetje aub.

* Peper, chocoladechips, rauw ei, geraspte kaas, klontjes suiker, chocolade, olijfolie, ... 't zijn maar een paar van de producten die vrijdagavond onderworpen werden aan een FoodShoot ten huize Coolinary.

* Blijft de chef van MatizzE? Dat is de vraag die vele mensen zich stellen. Smaak heeft hij alvast wel want hij zat afgelopen woensdag te dineren in 't Zilte in Mol. Nog steeds goed voor twee sterren.

* Na teveel fastfood op te korte tijd (frieten, bitterballen, frieten, viandel, bitterballen) gisterenavond mezelf een paar lekkere scampi's klaargemaakt. Gemarineerd in gekruide olijfolie (chili, peper, look) en vervolgens kort aangebakken in de pan. Lekker.

* Gisteren ook nog 2 Poolse halve liters gedronken. Geen idee hoe het bier heette maar het was wel lekker, zeker onder zo'n priemende namiddagzon.

* In navolging van Tomtesterom nog even melden dat ik er zeker van ben dat ik sneller die pizza naar binnen kan werken. 2 minuten 19 seconden, daar lach ik eens mee. Kent er iemand nog een deurwaarder?

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...