vrijdag, april 18, 2008

D'hoogeschool gaat door, de Charlekijn valt af

Gisteren werd dus de afvaller meegedeeld aan televisiekijkend Vlaanderen, de pers wist het woensdagochtend al gezien de aflevering dinsdag werd opgenomen.

D'Hoogeschool van Jelle en Micheline mag nog een tijdje meedraaien in "Mijn Restaurant" en de Charlekijn van Kris en Angelo belandt (voorlopig) in de vergeetput. Leuk om weten is dat de coolinary stemmers redelijk visionair waren: 62% verkoos d'Hoogeschool boven de Charlekijn (24%) en 12% vond dat Rani niet mocht afvallen. Grapjassen.

Benieuwd trouwens of Kris en Angelo evenveel ballen aan hun lijf hebben als ze heel de reeks pretendeerden te hebben. Als ze toch koken voor het Gentse volk, een rotsvast geloof hebben in hun kunnen en in de Charlekijn dan moeten ze de stap maar zetten en na 27 mei een poging doen om de zaak over te nemen.

En wanneer zal ik het hier nog eens over ons Ghislaine hebben, de puberende kandidaat uit het Oostendse die mij wegens deze quote allicht de toegang tot haar zaak zal ontzeggen. Relaties met jongere meisjes zijn niet evident Pieter, neem dat van mij aan. Al is het na 9 jaar en 2 dagen toch nog altijd de moeite. (knielt neer en haalt ring boven :-) )

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ring? ring? valt er iets vieren Y.?

Sarah zei

dat wou ik ook net vragen!!!!!!!!!!!!! vertel vertel!!

Sid Frisjes zei

Euhm, dat verwees naar de aflevering van afgelopen dinsdag?

Anoniem zei

ik zou wel ja zeggen! Ann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...