vrijdag, augustus 24, 2007

Pukkelpop

Pukkelpop is weeral voorbij. Enkele dagen al maar er moest dringend nog wat gewerkt worden dus vandaar deze rijkelijk late post. Ik heb enkele goede acts gezien (Nine Inch Nails, The Hives, Henry Rollins, Dizzee Rascal, CSS, Eagles of Death Metal, Sparta, White Cirecle Crime Club…) maar vooral toch ook goed gegeten.

Onder het motto “het moet niet altijd vettige frut zijn” (toch geprobeerd want dit jaar waren de frietjes ecologisch gebakken) heb ik onder andere een Vietnamese loempia, een broodje gerookte zalm, vegetarische noedels met warme curry, tabouleh met feta, en een Hollands nieuwe op, netjes gekocht op de wei. Verder elke ochtend 2 baguettes met kaas besmeerd en zaterdag mogen proeven van Sven zijn boterham met ei en spek.

Aangezien de pintjes rijkelijk duur waren hebben we maar besloten te betalen met alles wat blauw zag en hip hip hoera… het werkte! De lekkerste pintjes waren die die betaald waren met het scheeltje van een Cornetto en met een lege verpakking Rizzla vloeitjes, al mochten die 4 pintjes ingewisseld tegen een in vieren gescheurd inkomticket er ook wel zijn. Suckers!

Zondagavond nog langs Kristof en Natalie geweest om er van lekkere mosseltjes vanop de barbecue en leftover partyfood te smullen. Trouwens ook nog een "thank you wok" gekregen, my favourite kind of wok. Thank you!


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...