donderdag, september 14, 2006

Gisteren heb ik dus de workshop “Koken voor Kotstudenten” gegeven en het was zowaar een meevaller.

Lekker op tijd opgestaan, naar’t toilet geweest, douche gepakt, naar’t toilet geweest, me aangekleed, spulletjes bijeen gepakt en nog gauw naar het toilet geweest. (zenuwen hè) Stel je voor, als ik een leerkracht geweest zou zijn dan was het elke dag van Jan.

In de voormiddag was er een groep van 7 personen, in de namiddag zijn er 10 komen opdagen en het mag gezegd worden, ze hebben het er goed vanaf gebracht. Blijkt dat de studenten zelf een wat ouder persoon verwachtten als “lesgever” maar zelfs ondanks mijn pedagogische onkunde was het schijnbaar een meevaller. Ik denk dat ik eigenlijk maar één iemand gezien heb die zich precies verveelde maar is dat dan mijn schuld?

Volgende dingen stonden op het menu:

Chili Con Carne
Pasta Carbonara (met gerookte zalm – zonder spekjes)
Quiche met spek en prei
Chinese wokschotel met kip
Mijn gepatenteerde snel gemarineerde olijven
Pesto
Pannenkoeken met gekarameliseerde appeltjes en rozijnen.

Er heeft bij mijn weten slechts 1 iemand in zijn vinger gesneden en dat was ikzelf (dezelfde vinger nota bene die ik trouwens ook lichtjes verbrand heb).

Rest me nog te zeggen dat Jornt Weyts de quizvraag juist had en binnenkort zijn keuken dient open te stellen voor een TexMex workshop. Ik zorg voor de chili con carne, en de groentjes voor de vegetarische werderhelft van Jornt, met een flesje tequila kan u wellicht de man zelve overtuigen ook u uit te nodigen.

7 opmerkingen:

Sarah zei

JOEPIE!!!

.s zei

Haha, geweldig!

@Jornt: Ik breng een fles tequila mee! Ai caramba!

.s zei

Haha, geweldig!

@Jornt: Ik breng een fles tequila mee! Ai caramba!

Sarah zei

Gij hebt er precies al één op!

natsalie zei

Net een nieuwe fles tequila gekocht: dat kan geen toeval zijn!
En om dit lot niet te tarten, wil ik ze met veel plezier inruilen (want ik lust dat toch niet) tegen een Chili sin Carne van de hand van de Chef.

Anoniem zei

idd mijn vriendje heeft het ontzettend goed gedaan ... en niet te vergeten: mijn assisterende functie bracht zeker een meerwaarde aan de workshop

ann

Sid Frisjes zei

Zoals Herwig Felice heeft, Piet zijn Mimi, heb ik Anneke hé.

Een meerwaarde,... mij een beetje van de wijs brengen met je "ingrediënten" zeker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...