woensdag, maart 01, 2006

Mise en Bouteille

Een schande is het dat Coolinary nog nooit aandacht heeft besteed aan de knapste Bed & Breakfast van Turnhout. Mise en Bouteille heeft sinds enige jaren zijn intrek genomen in een stijlvol gerenoveerd herenhuis in het hartje van Turnhout en naast het warme welkom zijn vooral de 2 gastenkamers hun grote troef! Beide kamers bevinden zich op de tweede verdieping, zijn smaakvol ingericht en hebben een private badkamer met toilet. De duplex-kamer is zelfs voorzien van een heus bureau waaraan de “zakenman” ’s avonds nog volop kan verder werken. Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de woonkamer (bij goed weer is er de mogelijkheid te ontbijten op het terras in de prachtig aangelegde stadstuin) en indien tijdig gereserveerd maakt de gastheer (tevens kok) u een heerlijk avondmaal klaar.

Een andere troef (Turnhout is nu eenmaal de speelkaartenstad bij uitstek) is inderdaad de keuken. Naast de Bed & Breakfast is er de mogelijkheid om in Mise en Bouteille een unieke en persoonlijke restaurantervaring te beleven. Na afspraak stelt u samen met de gastheer een menu op voor u en uw gasten en op de avond zelf kan u rustig plaatsnemen aan een feestelijk gedekte tafel en vooral genieten van een superbe maaltijd met dito wijnen. In Mise en Bouteille kan je sinds kort exclusief brunchen (champagne, zalm, Royal Belgian Caviar…), zodat je je op een zondagmiddag eens goed kan laten verwennen! Tevens nog even meegeven dat zowel home-cooking als catering een optie is, kwestie van de heerlijke keuken tot bij u te laten komen.

Mise en Bouteille kan je nog een tijdje vinden in de Guldensporenlei n° 26 te Turnhout doch binnen enige tijd verwelkomen Jef & Mieke u graag in hun gastenverblijf in Rethymnon, Kreta.

Kamers in de Bed & Breakfast zijn beschikbaar vanaf 40 € tot 65 €.
Voor verder info kan u steeds bellen naar 014/55.29.00

4 opmerkingen:

Sarah zei

lang leve het toerisme in de provincie Antwerpen! :)

Anoniem zei

inderdaad ... inderdaad het is de moeite

en vooral de pizzafeestjes van zoon lief zijn super !!

.s zei

En goeie wijn, daar in de kast :D

Anoniem zei

A very nice B and B indeed, stayed there many a times before!!
We got a very warm welcome and the food was out of this world!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...