vrijdag, januari 13, 2006

Hong Kong

Je hoeft maar in een grootstad rond te lopen en de kans is groot dat hetvolgende je overkomt. Gestroopte konijnen en eenden in de uitstalramen kijken je aan met hun dode ogen en de hond onder de toonbank blaft niet als je de winkel binnenkomt.

You have entered Chinatown, de plaats waar een Luis Vuitton een fractie van de prijs kost en ook Phillaps en Suny electronica hoogtij viert. Helaas beperkt dit zich meestal tot één lange straat of hoop-en-al één wijk alwaar je je in een kung fu film kunt wanen doch ik dwaal af. Waar ik met deze "intro" eigenlijk naartoe wil is.... .... Hong Kong.

Stuur je favoriete chinese receptje op naar
andrew@bytd.com en jij maakt kans op een trip naar Hong Kong. Inbegrepen in deze prijs zit ondermeer: 5 nachten in een ****hotel, uiteraard je vluchten, een traditioneel Chinees diner in één van de beste hotels van 't stad (nee sven, niet Antwerpen), een kookworkshop en een tour door de stad. Rest er natuurlijk ook nog de tijd om zelf op wandel te gaan. Google jezelf naar winst en vergeet mij vooral niet uit te nodigen om mee te gaan.


Niet te lang wachten is de boodschap want 18 januari wordt de wedstrijd afgesloten. Do it!


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...