tag:blogger.com,1999:blog-19274575.post8581319681345706972..comments2024-01-09T10:02:26.829+01:00Comments on Coolinary.be: Grey Goose & Foodpairing : A Toast to Taste!Sid Frisjeshttp://www.blogger.com/profile/18161379836034015490noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-7920483017496060102011-07-14T18:12:47.609+02:002011-07-14T18:12:47.609+02:00De recepten en andere Foodpairing combinaties vind...De recepten en andere Foodpairing combinaties vind je op www.foodpairing.comFoodpairinghttp://www.foodpairing.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-32268519588331284702011-07-13T19:30:39.556+02:002011-07-13T19:30:39.556+02:00Interessant, maar ik ben een van die gin drinkers ...Interessant, maar ik ben een van die gin drinkers die van mening is dat vodka volkomen smaakloos is. Wil je een vodka met een uitgesproken smaakprofiel, drink dan gin. Maar dat heeft ook zijn voordelen natuurlijk, je kan vodka als smaakloos alcoholelement in cocktails doen en al de andere ingredienten het werk laten doen.<br />Kgeef nog even mijn laatste cocktail creatie mee: een ouzo mojito met vlierbloesemsiroop (of vlierbloesemlimonade), best een grote kan maken want absoluut verslavend!E. Stilkerhttps://www.blogger.com/profile/09836046419602463401noreply@blogger.com