tag:blogger.com,1999:blog-19274575.post6296196524411281976..comments2024-01-09T10:02:26.829+01:00Comments on Coolinary.be: Snijboontjes in tomatensausSid Frisjeshttp://www.blogger.com/profile/18161379836034015490noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-12046388052015503882008-06-04T10:23:00.000+02:002008-06-04T10:23:00.000+02:00Ik ga ook voor de spekblokjes, tomaat, uitje en wa...Ik ga ook voor de spekblokjes, tomaat, uitje en wat italiaanse kruiden. Zo maak ik het meestal klaar en niet alleen met snijboontjes maar ook princesseboontjes. Snijboontjes maakte mijn mama ook met een beetje zuur (azijn) ajuinsausje inplaats gewoon gestoofd met ajuin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-80798803580366056142008-05-12T14:21:00.000+02:002008-05-12T14:21:00.000+02:00Jaja Sid, meet E.Stilker!! :)Wij aten dat gewoon m...Jaja Sid, meet E.Stilker!! :)<BR/><BR/>Wij aten dat gewoon met bechamelsaus... nu maak ik het meestal klaar met een ajuintje. Of bij een pasta met wat champignons en zongedroogde tomaatjes en een klein beetje room. Ofzoiets.Sarahhttps://www.blogger.com/profile/09097775330384137230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-18580970058458303192008-05-09T17:33:00.000+02:002008-05-09T17:33:00.000+02:00Sven had het pas nog gezegd dat je heel serieus me...Sven had het pas nog gezegd dat je heel serieus met eten kunt bezig zijn... ik krijg er al honger van.Sid Frisjeshttps://www.blogger.com/profile/18161379836034015490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-10927048484391837472008-05-09T17:05:00.000+02:002008-05-09T17:05:00.000+02:00Yep bij ons thuis ook altijd met een ajuintje. Ik ...Yep bij ons thuis ook altijd met een ajuintje. Ik heb zelf ettelijke kilo's snijbonen "gesneden".<BR/><BR/>Maar ik zou zeggen de boontjes, ajuintje, tomaten en spekblokjes. De licht gerookte zoute smaak trekt de snijboontjes naar een heel ander niveau. Of smijt er nog wat venkel en champignons bij en ik zou het serveren over tagliatelle of linguine en een gepaneerd escalopje erover.<BR/><BR/>Lap, praten over eten en ik ben vertrokken.E. Stilkerhttps://www.blogger.com/profile/09836046419602463401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-45394933198126479232008-05-09T15:05:00.000+02:002008-05-09T15:05:00.000+02:00Snijboontjes, vers van de struik, met mosterdsaus,...Snijboontjes, vers van de struik, met mosterdsaus, fijngesnipperd sjalotje en stukjes tomaat! <BR/>Zo kregen wij dat altijd op ons bord. En zo maak ik ze nu ook zelf klaar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-16025266134666196242008-05-09T14:52:00.000+02:002008-05-09T14:52:00.000+02:00Wij aten dat vroeger ook wel eens met tomatensaus...Wij aten dat vroeger ook wel eens met tomatensaus. Maar ik ben persoonlijk meer liefhebber van het ajuintje.Rubenhttps://www.blogger.com/profile/04412230676266991434noreply@blogger.com