tag:blogger.com,1999:blog-19274575.post1147171640864035723..comments2024-01-09T10:02:26.829+01:00Comments on Coolinary.be: KookdataSid Frisjeshttp://www.blogger.com/profile/18161379836034015490noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-86624084057473367242008-08-14T22:44:00.000+02:002008-08-14T22:44:00.000+02:00Yep, heb ook al eem paellafeestje voor 50man gedaa...Yep, heb ook al eem paellafeestje voor 50man gedaan. Gemakkelijkste is inderdaad alles in dezelfde pan. 50 kippenbouten in een ovenschotel, dat zijn heel wat ovenschotels. <BR/>Mijn basisrecept voor 8: 500gr paella rijst (ik gebruik altijd echte Spaanse, maar Uncle Ben's hebben ook een mediterrano rijst geloof ik), 4 grote tomaten ontveld en in stukjes gesneden, 1 rode paprika, 3 uien, halve bol look & 1,2l bouillon en een handvol erwtjes. Ik doe het tegenwoordig altijd met chorizo, kippenboutjes, scampi's, mosselen en calamares ringen. Vooral bij dit laatste kan de paella zo rijkelijk (en duur worden) zoals je wil. Maar een schatting voor 50pers zou zijn 2-3kg scampi's, 1-1,5kg calamares ringen, 3-4kg mosselen, doe daar je kippenboutje per man bij en je hebt PAELLA!. (Qua kruiden: saffraan, gerookte paprika, bladpeterselie en een paella kruidenmix, pezo vanzelfsprekend.E. Stilkerhttps://www.blogger.com/profile/09836046419602463401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-52550933308756603712008-08-09T17:21:00.000+02:002008-08-09T17:21:00.000+02:00Dan huur je een 50 personen pan en de boutjes maak...Dan huur je een 50 personen pan en de boutjes maak je in een ovenschotel. Ligt er al aan hoeveel man kip wil hé. Anders 2 * 25 ofzo?Sid Frisjeshttps://www.blogger.com/profile/18161379836034015490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-21508183831024119632008-08-08T22:03:00.000+02:002008-08-08T22:03:00.000+02:00aja dat is ook een goed idee met die kippenboutjes...aja dat is ook een goed idee met die kippenboutjes apart!<BR/>maar hebben we dan maar één pan nodig? of zouden we er twee huren?<BR/>sid, erik, iemand?Sarahhttps://www.blogger.com/profile/09097775330384137230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-50445675512381719602008-08-08T18:29:00.000+02:002008-08-08T18:29:00.000+02:00Erik...das waar, volgens Sarah zou jij wel een goe...Erik...das waar, volgens Sarah zou jij wel een goei receptje hebben om zo'n massa te voeden.Sid Frisjeshttps://www.blogger.com/profile/18161379836034015490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-16131383312771527692008-08-08T17:22:00.000+02:002008-08-08T17:22:00.000+02:00Hey,Je hebt toch gerookte paprika om er in te doen...Hey,<BR/><BR/>Je hebt toch gerookte paprika om er in te doen he? Anders nog snel aanschaffen ... :-)E. Stilkerhttps://www.blogger.com/profile/09836046419602463401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-38285823509879548972008-08-08T16:23:00.000+02:002008-08-08T16:23:00.000+02:00Ik vrees dat ik, principieel dat ik ben, dat een b...Ik vrees dat ik, principieel dat ik ben, dat een beetje belachelijk vind. Die kippenbilletjes moet ge conform recept van uw pannenleverancier aanbakken en dan bij in de pan leggen. Dat ziet ge van hier dat ik er daar twee voor ga maken. 1 grote paellapan en degenen die een kipke erbij willen mogen dat uit de ovenschaal pakken.Sid Frisjeshttps://www.blogger.com/profile/18161379836034015490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19274575.post-84922188785493521852008-08-08T16:20:00.000+02:002008-08-08T16:20:00.000+02:00hm.. er moeten wél twee soorten gemaakt worden vre...hm.. er moeten wél twee soorten gemaakt worden vrees ik: eentje met enkel vis en eentje met vis en kip<BR/>but hey, you the cook man :)<BR/><BR/>en ziedewel: een cameraman! wehey!!Sarahhttps://www.blogger.com/profile/09097775330384137230noreply@blogger.com