zaterdag, juli 18, 2009

Mixdrinks & The Insiders


Met enige scepsis had ik mezelf ingeschreven op The Insiders, enkele surveys ingevuld en me aangemeld voor enkele campagnes. Totaal onterecht zo bleek gisteren, want de postbode had een eerste pakketje afgeleverd (bij de overburen, maar het is nu terecht):

6 blikjes Captain Morgan rum-cola
6 blikjes J&B whisky-cola
6 blikjes Gordon's gin-tonic
6 blikjes Smirnoff vodka-appelsap
30 flyers & kortingscoupons
1 J&B mixglas

Dat ik nu al fan ben van The Insiders lijkt me logisch, dat jullie nog niet ingeschreven zijn snap ik niet? Anywho, ik heb hier nog een 40 plastic cups liggen, frisse mixdrinks in de ijskast en ijsblokjes in de vriezer. Wie mij weet wonen mag verantwoord wat alchohol komen proeven... Zolang de voorraad strekt. Via volgende link kan je stemmen op je favoriete mixdrink en wie weet win je een Nintendo Wii of een pokerset.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Damn,

ik had me na je eerste post over The Insiders ook willen inschrijven maar 't is er nog niet van gekomen. Dit ga ik nu zeker doen!

Hans zei

Tss, altijd dezelfde met zoveel geluk.

Sid Frisjes zei

Persoonlijke mening so far,

Gin-Tonic heerst
Smirnoff Apple is wat aan de flauwe kant.

Fielosophie zei

Ik heb me ook bij The Insiders ingeschreven, maar ik pas blijkbaar niet in hun profiel... Tot nu toe eigenlijk nog geen enkele reactie gekregen. Anyway, good luck met het verantwoord drinken :)

Sylvie zei

Ik heb die lading drank dus gemist hè en dan enkel en alleen omdat ik mijn geboortejaar was vergeten aan te passen. Dedju toch.
Ik heb mij al als kandidaat opgegeven voor het testen van de Baileys Coffee :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...