maandag, mei 30, 2011

Chef Chavroux

Chavroux, bij mijn weten zowat de bekendste geitenkaas van het land, wordt ten huize Coolinary vooral gekocht om als dip te dienen bij van die conische chipjes. Lekker smeuïg en een perfecte smaakmatch.



Het merk komt vanaf vandaag met een wel heel leuke actie op de proppen. Ze selecteerden namelijk 12 geweldige topchefs die in hun zaak een waar Chavroux driegangenmenu aanbieden. Feit dat het hier echte topchefs betreft doet vermoeden dat we hier net dat ietsje meer mogen verwachten dan die chipjes van mij die je hier wel eens bij het aperitief krijgt. Een culinair hoogstandje zoals op volgende foto misschien?



Extra interessant aan deze actie (gaat u vooral zitten), is dat er geen vaste menuprijs is. Na de maaltijd bepaalt u gewoon zelf de prijs van je ongetwijfeld felgesmaakte menu. Awel, ik vind dat een uiterst interessant ideetje, en als je dan kijkt welke restaurants er aan deze actie deelnemen biedt dat ongetwijfeld mogelijkheden om bij net dat ene restaurant dat al een tijdje op het verlanglijstje staat te gaan eten. Een overzichtje:


Dock’s Café, Antwerpen
Pastorale (**), Reet
Pakhuis, Gent
Bistro Refter, Brugge
Prêt-à-Goûter (*), Zolder
La Quincaillerie, Brussel
Les Brigittines, Brussel
La Table du Boucher, Bergen
Le Bistrot d’en Face, Luik
Si Jamais, Doornik
Le Fou est belge (*), Heure-en-Famenne
Le Cor de Chasse (*), Barvaux-sur-Ourthe


Reserveren kan vanaf vandaag 30 mei omstreeks 14:00h middels een klik op volgende link: www.chefchavroux.be. Vervolgens rest je enkel nog je vingers te kruisen dat nog niet alle tafeltjes volgeboekt zijn. Ondergetekende doet een poging er eentje bij Pastorale te reserveren wegens dichts bij de deur, maar zowel Refter als Le Cor de Chasse zouden me ook wel kunnen bekoren. Mij uitnodigen is trouwens strikt toegestaan, en voor één keer hoeft je dat niet veel te kosten.

1 opmerking:

Ruth zei

Lekker! En inderdaad een leuk initiatief.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...